За шести пореден път Агрикор и АгроПортал организират „Зърнена академия“, най-важното събитие на годината в сектора на производството, преработката и търговията със зърнени и маслодайни култури, утвърдило се като водещо на Балканите.

Сред партньорите на форума са Българската асоциация на търговците на зърно и фуражи (БАТЗФ), Асоциацията на земеделските производители в България (АЗПБ) и Националната асоциация на зърнопроизводителите (НАЗ).

Зърнена Академия събира всяка година водещите компании, професионалисти и експерти от зърнената индустрия, за да получат най-новата информация и да обсъдят актуалните тенденции на пазарите на зърнени и маслодайни култури. Търговски фирми от региона на Балканите и Европа, клонове на мултинационални корпорации, фермери, мелници, маслобойни, спедитори, сървейори, чартьори, индустриални асоциации и прочие, традиционно си дават среща всяка година на Зърнена Академия.

„Зърнена академия 2022“ ще се проведе на 27 октомври в INTERNATIONAL Hotel Casino & Tower Suites, к-с Златни Пясъци, Варна. Повече информация можете да откриете 👉ПРОГРАМА

 

 

Шестото издание продължава установената традиция да представя първокласни лектори от най–престижните международни анализаторски и консултантски агенции и търговски компании от Балканите, Европа и Америка.

Презентациите на гостуващите лектори тази година са разделени в няколко модула съобразно темите, които са предвидени в тях.

Предиобедният модул с акцент върху макрофакторите за 2022 година включва участията на Педро Дейнека (MD Commodities Chicago), Анна Платонова (AgriCensus Fastmarkets) и Семир Озгентурк (Bunge Türkiye)

Следобедните модули ще анализират детайлно регионалните пазари през 2022/2023. В първия от тях ще презентират Стоян Вълев (Грейнстор България) и Габриел Рази (AgroBrane Румъния), а във втория следобеден модул ще вземат участие Пако Иглесиас (Agro Fundamenta Испания) и Трифон Василев (Екофол България).

Онлайн регистрацията е вече активна, а до 05.09.2022 можете да се възползвате от таксата за ранно записване.👉Онлайн регистрация ТУК!

Повече информация за събитието:

 

Източник: grain-academy

Абонирай се за нашия бюлетин.

Абонирахте се успешно!