За 30-та поредна година Добрички панаир АД организира изложение „СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО И ВСИЧКО ЗА НЕГО”, което ще се проведе в периода 31.08 – 3.09.2022 г. в СК „Простор” гр. Добрич.

Тематиката на изложението, както всяка година е едрогабаритна, малогабаритна техника, машини и съоръжения за животновъдството, селскостопански инвентар, прикачни и навесни селскостопански машини, семена и препарати за растителна защита и автомобили.

За първи път на изложението ще се представи италианска фирма, която ще покаже селскостопанска техника и оборудване. Организаторите посочват, че тази година има засилен интерес към автомобилния сектор и посочват участващите изложители от този сектор. Сред най-новите участници са фирми, предлагащи огромна гама дискове и лапи за всички марки прикачен инвентар на марката ЩАТАРК, дистрибутор на плугове УНЛУ, дискови брани МАТРИС,ЕФЕ и АГРОМАН.

В изложението ще участват още: търговска фирма за агро-биотехнологии в България; иновативни 100% био торове произведени в България, включващи микробиални разтвори, хуминопроизводни разтвори, зеолити; цялостни решения по най-нови технологии при отглеждането на животни и много други.

В съпътстващата програма се предвижда безплатен семинар по биоземеделие и no-till (безоранна) технология, изложба и други събития.

Официалното откриване е предвидено за 31 август от 10:00 ч. СК „Простор”.

Източник: www.dobrich-fair.com; dobrichfair

Абонирай се за нашия бюлетин.

Абонирахте се успешно!