Четвъртото издание на BioExpo Warsaw – международен панаир за храни и екологични продукти ще се проведе на 6-8 октомври 2022 г.

BioExpo Warsaw е единственото събитие в Полша и Централна и Източна Европа, посветено само на екологичната индустрия.

Панаирът е строго бизнес насочен и е отлична платформа за диалог между производители/преработватели и търговци, собственици на специализирани магазини, дистрибутори, както и търговци на едро с храни и др. стоки, вкл. е-търговия.

Събитието е и идеална възможност за среща със специалисти и установяване на бизнес отношения в рамките на вътрешния пазар, както и за развитие и увеличаване на износа на продукти. По време на BioExpo Warsaw като част от програмата Hosted Buyers, на събитието присъстват и чуждестранни търговци, които се интересуват от внос на храни и органични продукти в техните страни.

BioExpo Warsaw е и място за представяне на нови продукти и дискусии за тенденциите на пазара на храни и екологични продукти. Панаирът се характеризира с богата програма от конференции, семинари и уъркшопи, които дават възможност за обсъждане на текущото състояние на индустрията и перспективите за нейното развитие.

Изложителите ще включват представители на следните сектори: храни и напитки, биологично земеделие, козметика и почистващи продукти, производствени машини, опаковки и съдове за сервиране, домакински уреди, продукти за домашни любимци, както и стартиращи фирми, подкрепящи и свързани с бизнеса институции (вкл. сертифициращи органи).

Събитието се характеризира с широк спектър от индустрии, който включва области като:

  • FOOD & DRINK –  богата гама от сертифицирани хранителни продукти; органични храни и напитки
  • BEAUTY & CLEANING – екологична, натурална, органична козметика и почистващи продукти; безопасна за околната среда козметика и почистващи препарати за дома и индустрията
  • EKOTECH – производствени машини, съдове за опаковане и сервиране, логистика
  • BIOLIFE – биотекстил, екологични играчки, домакински уреди, битова техника и екологични продукти за домашни любимци
  • BIOAGRO – посевен материал и препарати за растителна защита (ПРЗ) за биологично земеделие; органични земеделски суровини, биоторове, екологични ПРЗ
  • SUPPORTING BODIES – подпомагащи и свързани с бизнеса организации и институции; сертифициращи органи, изследователски институти
  • START-UP иновативни решения, навлизащи на пазара на биопроизводители и производство.

Онлайн регистрация за безплатен достъп до BioExpo Warsaw можете да наравите👉ТУК!

Всичко за BioExpo Warsaw можете да откриете👉ТУК!

Източник: https://bioexpo.pl/; bioexpo.warsaw

Абонирай се за нашия бюлетин.

Абонирахте се успешно!