Събитието ще се проведе от  16.00 ч. на 28 септември 2020 г.

С цел активизиране на търговско-икономическите връзки между фирми от Република България и Република Аржентина и в отговор на затруднените физически контакти в условията на пандемията COVID-19, Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) и Посолство на Република Аржентина в Република България, организират съвместно онлайн събитие на икономическа тематика с двустранни бизнес срещи на 28 септември 2020 г.

Представители на аржентинските институции ще запознаят заинтересованите компании от България със състоянието и възможностите на аржентинския пазар и условията за реализиране на съвместни проекти. Онлайн събитието ще протече в две части: официална и двустранни срещи.

В отделни онлайн „стаи“ ще има възможност представители на бизнеса от двете страни да се срещнат и да разменят информация и да осъществят преки контакти между тях. Очаква се участието на представители на аржентински компании от хранително-вкусовата промишленост: производители на месо и месни продукти, риба и рибни продукти, млекопреработвателна промишленост, производители на зеленчуци, цитруси и обикновени плодове, захарни изделия, фъстъци, бисквити, солети и сладки и др.

Желаещите да вземат участие могат да се регистрират, с подробно разписана информация за конкретен интерес, като попълнят приложената регистрационна форма най-късно до 23.09.2020г. на е-mail адрес: n.georgieva@sme.government.bg. Изпратената информация ще бъде предоставена на аржентинската страна, с оглед предстоящите двустранни срещи между участниците. След регистрация всички участници ще получат проектна програма, код за достъп до онлайн платформата и актуален списък на аржентинските фирми.

Допълнителна информация бихте могли да получите от Николина Георгиева на тел. 02/940 7977 и Анна-Мария Куковска на тел. 02/940 79 79.

Източник: https://www.sme.government.bg

Абонирай се за нашия бюлетин.

Абонирахте се успешно!