Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) съвместно с Българска работодателска асоциация иновативни технологии (БРАИТ) организират международната конференция „Иновации и инвестиции”.

Събитието е насочено към представители на всички малки и средни предприятия, както и иновативни и стартиращи компании, като ще бъде предоставена полезна информация от водещи бизнес лидери и представители на успешни български компании.

Дата: 2 декември 2021 г.; 09:00 часа;
Регистрация: до Място: Блок 8, Технически университет – гр. София

Участие в конференцията може да заявите на следния адрес: b2bconnect.bg

Контакти за допълнителна информация:

  •  Николина Георгиева, тел. 02/940 7977 и Даяна Иванова, тел. 02/940 7983

В залата ще бъдат допускани гости, които имат валиден здравен сертификат, удостоверяващ ваксинация, преболедуване или отрицателен резултат от тест за COVID-19. Необходимо е спазването на физическа дистанция и носенето на защитни маски.

Участието в събитието е безплатно и се организира по проект № BG16RFOP002-2.052-0001 „Подкрепа на интернационализацията на българските предприятия чрез провеждане на търговски мисии, бизнес форуми, конференции, контактни борси и двустранни срещи“, в изпълнение на дейност 2 “Организиране в България на бизнес форуми, конференции, контактни борси и други прояви за създаване на бизнес партньорства”, финансиран от Европейския фонд за регионално развитие чрез Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014–2020, по който ИАНМСП е институционален бенефициент.

Източник: ИАНМСП

ВИЖТЕ ОЩЕ:

Абонирай се за нашия бюлетин.

Абонирахте се успешно!