Какви са научените уроци? Какви политики биха могли да дадат на нашата обширна и сложна система за снабдяване с храни необходимата сила и устойчивост, за да издържи на всичко, което може да ни засегнат в бъдеще?

Кой ще поеме разходите във вътрешността на ЕС и как да осигурим справедливост предвид огромните регионални различия в ЕС? Как стратегията „От фермата до трапезата“ ще повлияе на глобалната конкурентоспособност на европейските фермери? И дали нарастващото политическо противопоставяне на споразуменията на ЕС с Латинска Америка и Канада сигнализира за преоценка на по-широката му търговска стратегия?

На тези и още въпроси ще бъдат дадени отговори на днешния уебинар на тема „Продоволствената сигурност в един свят след COVID – 19: Иновации и стратегиятa oт Фермата до трапезата“, който е девети от поредицата „Дебати в Европа“.

В уебинарана участие ще вземе еврокомисарят по земеделие и селските райони, Януш Войчеховски, Анна Фотига- член на Европейския парламент, Сони Пердю – Американски секретар по земеделие, Херман Терц – Член на Европейския парламент и член на комисията по околна среда, обществено здраве и безопасност на храните, Джон Ентейн – Основател и изпълнителен директор на проекта за генетична грамотност и други.

Начало на уебинара е днес, 29.07.2020 г., от 16:00 ч.

👉 Можете да се регистрирате ТУК!

източник: www.ecrparty.eu

Абонирайте се за нашия бюлетин и се присъединете към 675 други абонати.

Абонирай се за нашия бюлетин.

Абонирахте се успешно!