EURACTIV организира онлайн конференция на тема как „Зелената сделка“ ще повлияе на МСП в сферата на храните и напитките.

Събитието ще се проведе онлайн на 7-и декември. Очаква се да започне в 14:30 часа и да приключи до 15:45 часа. 

 

В ЕС има приблизително 22 милиона МСП и близо 290 000 от тях са производители на храни и напитки. Допринасянето на МСП за европейския преход към по-устойчиви хранителни системи  ще бъде важен фактор за успешното постигане на европейското възстановяване и изграждането на устойчивост на Стария континент.

Темите, които ще бъдат обсъждани:

  • Колко знаем за начина, по който МСП в сферата на храните и напитките се адаптират към законодателството, взето в Брюксел?
  • Как се справят с новите изисквания и преходните периоди?
  • Какви са основните им предизвикателства?

Виртуалната конференция на EURACTIV ще събере заинтересованите страни от ЕС в областта на храните и напитките, за да обсъдят условията за успешен преход към по-устойчиви хранителни системи.

Участниците в панела ще обсъдят прилагането на „Зелената сделка“ и Стратегията „От фермата до трапезата“ и тяхното въздействие върху европейските МСП за храни и напитки. Опирайки се на реалния опит, дебатът ще разгледа как ЕС може да разработи рамка, която е приятелска настроена към МСП, опериращи в рамките на единния пазар и също така подкрепя устойчиви бизнес практики.

👉Регистрация за онлайн събитието можете да направите ТУК!

Източник: events.euractiv.com

ВИЖТЕ ОЩЕ: 

Абонирай се за нашия бюлетин.

Абонирахте се успешно!