Онлай семинар на тема „Селският туризъм като добавена стойност в земеделието“ организира екипът на информационната кампания CAP Green Zone, финансиран от ЕК чрез IMCAP.

Домакин на събитието ще бъде Аграрен университет – Пловдив. Гост-лектор ще е инж. Гергана Кабаиванова, управител на Фондация Localfood.bg (Пендара), а модератор ще е доцент д-р Красимир Александров, ръководител на Катедра “Туризъм” в АУ Пловдив.

Онлайн на 26-и май от 10:00 часа

👉Линк за участие в дискусията (само за регистрирани): https://meet.google.com/aze-srdi-udb
👉Линк за регистрация: https://forms.gle/yvhtoF5SWD6doH9Y7 
👉 Програмата ТУК
В рамките на събитието инж. Кабаиванова ще изнесе презентация, която ще постави фокус на възможностите, които селският туризъм дава за развитие на селските райони и ще постави на дискусия теми като:– Скъсяване на веригите за доставки;
– местни и фермерски пазари;
– справедлива цена на труда без посредници;
– директни продажби на местни ресторанти и магазини;
– алтернативен селски и агро туризъм;
– бум на селския туризъм след COVID-19;
– храната като мотив за туризъм.

Предвидена е Q&A сесия с лектора и излъчването на документален филм, реализиран в рамките на проекта CAP Green Zone – “Сноп надежда: Модерните фермери на България”. Всеки от зрителите ще може да зададе своите въпроси към създателите на филма.

Събитието ще се предава онлайн на живо в сайта на capgreenzone.bg, във Facebook и Youtube каналите на кампанията CAP Green Zone. Очаквайте линк на стрийминга в сайта на информационната кампания ТУК малко преди старта на събитието. На регистрираните участници ще бъде изпратена връзка за живото предаване на e-mail.

Източник: https://capgreenzone.bg/

ВИЖТЕ ОЩЕ:

Абонирай се за нашия бюлетин.

Абонирахте се успешно!