Звеното за управление (ЗУ) на Национална селска мрежа (НСМ) със съдействието на Министерство на земеделието (МЗм) организира провеждането на информационен семинар на тема „Възможности за подкрепа на общините от селските райони по подмярка 7.2 „Инвестиции в създаването, подобряването или разширяването на всички видове малка по мащаби инфраструктура“ на ПРСР 2014-2020“.

 

Събитието е определено за 31 август 2022  г. от 09:30 до 15:30 ч. и ще се проведе в х-л „Метрополитън“, гр. София. Повече информация можете да откриете в предварителната👉ПРОГРАМА

 

Експерти на УО ще представят възможностите за подпомагане на общините от селските райони, които предоставят стартиралите 4 процедури на подмярка 7.2 от ПРСР 2014-2020. В програмата предвиждаме лектори от ДФЗ-РА да представят предварителния и последващ контрол на ДФЗ при процедурите за избор на изпълнител по ПРСР по реда на ЗОП, както и да дадат съвети за избягване на най-често допусканите грешките. Лектори от ИА „СОСЕЗФ“ ще презентират опита на одиторите при процедурите по ЗОП и също ще дадат своите съвети за избягване на често допусканите грешки.

Участниците ще имат възможността да се включат в пълноценни дискусии с едни от най-добрите експерти на УО, ДФЗ-РА и ИА „СОСЕЗФ“.

ПОКАНВАТ се за участие представителите на общини от селските райони в България, на НСОРБ, както и техните съветници/консултанти!

 

Необходима е предварителна регистрация за участие!

За участие в предстоящото събитие е необходимо Ваше предварително потвърждение, най-късно до 18.00 ч. на 30 август 2022 г. За потвърждение на участие можете:

  • да изпратите мейл до office@ruralnet.bg с потвърждение, име, представител на община/консултант или
  • да се свържете с нас на тел. 0892 29 2597.

Броят на участниците в семинарите е лимитиран. Очакваме Ви!

Първите 55 регистрирани ще могат да участват присъствено в гр. София, а за останалите ще бъде предоставена Zoom връзка за онлайн участие, в което също ще могат да проследят лекционната част, както и зададат своите въпроси.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

ПОКАНА за предстояща работна среща с научната общност и потенциални бенефициенти за представяне на новата подмярка 1.2 „Демонстрационни дейности и действия по осведомяване“ от ПРСР 2014-2020

 

Абонирай се за нашия бюлетин.

Абонирахте се успешно!