Уебинар на тема „Какво знаем до момента за ОСП?“ организират от екипа на информационната кампания CAP4US.
Кога: 11 май, 14:00-16:00 часа
Къде: Онлайн, Zoom; Линк за срещата: ТУК!
Участие като основен лектор в събитието ще вземе Снежана Благоева – пълномощен министър в постоянното представителство на Република България в Брюксел.
Темите, които ще бъдат обсъдени по време на уебинара ще бъдат:
- какво знаем до момента за новата Обща селскостопанска политика;
- какво се случва със Стратегическия план на България и одобрението му в Брюксел.
Програмата на събитието включва:
14:00 – 14:10 ч. Представяне на участниците в семинара
14:10 – 15:40 ч. Дискусия
15:40 – 16:00 ч. Време за въпроси
Участието е безплатно, а дискусията ще се проведе на живо в платформата Zoom. За онлайн участие в Zoom е необходимо да инсталирате приложението Zoom.us и в часа на събитието да кликнете на линка https://us02web.zoom.us/j/86423231209?pwd=MlJ0ekxZaDZQbi9LTWg2dktlNzBJdz09
Можете да следите събитието във Фейсбук страницата на организаторите и в страницата на събитието
ТУК.
Източник: https://cap4us.agri.bg/
ВИЖТЕ ОЩЕ:
- График на изнесените приемни на териториалните областни офиси на НССЗ за периода април-юни
- 6-8 май: Десето юбилейно издание на Национален събор на овцевъдите в България
- 17-и май: Конференция на Fi-compass „Достъп до финансиране за по-малките земеделски стопанства в ЕС“. Регистрацията е отворена до 12 май 2022 г.
- 12 април – 31 май: Серия от семинари „Кръговата икономика – предизвикателства и възможности“
- 2-3 юни в хибриден формат: Европейска научна конференция „Към земеделие без пестициди“
- До 8 юни серия от уебинари посветени на обезлюдяването, социалното предприемачество, младите, качеството на живот и развитието на селските райони организира иновативния проект KINESIS
- 10-и юни: Конференция „Зелената сделка – иновации, инвестиции и справедлив преход“
- 26-30 юни: Европейската федерация за пасищата организира 29-о общо събрание: Пасищата в основата на кръговите и устойчиви хранителни системи
- 17-19 май в Испания ще се проведе Food 4 Future, най-голямото събитие в ЕС за иновации в хранително-вкусовата промишленост